برندسازی شخصی چیست ؟
برندسازی شخصی در واقع همان نام و نشانی می باشد که باعث شهرت می شود دراین مقاله به اصول برندسازی شخصی پرداخته می شود لطفا مطالعه نمایید
مطابق ماده 30 قانون ثبت علائم تجاری مصوب 1386 علامت و اسم تجاری دربردارنده مواردی به شرح ذیل می باشد:
الف)به هر نماد قابل مشاهده ای که باعث تشخیص محصول یا خدمات افراد حقیقی یا حقوقی شود علامت گویند.
ب)به نماد قابل مشاهده ای که به اسم جمعی در اظهارنامه ی ثبت قید شده باشد و معرف ویژگی های کالا مثل کیفیت یا خدمات افراد حقیقی و حقوقی باشد علامت جمعی نام دارد و از دیگر علامات ثبت شده جمعی مجزا می شود.
ج)اسم تجاری نام و یا نشانی است می باشد که معرف شخص حقوقی یا حقوقی است.
علائم تجاری را می توان به اختیار ثبت کرد ،و اجباری در آن نیست غیر از مواردی که دولت موظف به ثبت کند. بنابراین مطابق آئین نامه ثبت علامت تجارتی اختیاری می باشد.لذا چنانچه فردی برای محصول خود علامتی در نظر بگیرد و از آن استفاده کند بدون اینکه آن را به ثبت برساند مشکل قانونی ندارد.
بنابراین تاجران و بازرگانان یک علامت را برای محصولات خود در نظر میگیرند تا محصولاتشان از دیگر محصولات مجزا شود .خاصیت این مساله این است که مشتری می تواند محصول مورد نظر خود را که به آن اعتماد دارد و مشتری آن است از دیگران تشخیص دهد.به کارگیری علامت تجاری باعث می شود مشتری سریعا میتواند مبادرت به خرید نماید و نیازی به این ندارد که صاحب علامت و یا صانع را بشناسد. مانند روغن نباتی با علامت«سه گل» و یا صابون«لوکس» و یا چاقو که علامت«تصویر دو آدم »دارد و مشتری بدون شناخت کارخانه سازنده تشخیص می دهد کالای مورد نظر اوست .پس علامت تجاری به تنهایی میتواند محصول را معرفی کند و نباید مورد سوء استفاده دیگران قرار گیرد چرا که موجب ضرر مالک علامت می باشد.
تاجر و بازرگان برای محصول خود علامتی را در نظر میگیرد که معرفی کننده محصولات اوست و از نظر اقتصادی دارای اهمیت ویژه ای می باشد و بدین وسیله مشخص می کنند که تاجران دیگر نمی توانند از آن علامت برای محصولات خود استفاده کنند.جهت پشتیبانی از مالکیت صنعتی نصب علامت روی کالا به مفهوم نصب یا چسباندن علامت روی محصول در بند(2)ماده ی 9 کنوانسیون پاریس عنوان شده است. در ماده ای از ماده ی ذکر شده آمده است چنانچه کالایی که علامت تجاری و یا نامی را دارا باشد که قانونی نباشد درصورت ورود به کشورهای اتحادیه که این نشان یا اسم در آنجا پشتیبانی می شود ضبط خواهد شد.بنا به بند (2)ذکر شده، در کشوری که در آن علامت گذاری غیر قانونی انجام شده و کشوری که کالا به آن وارد شده نیزکالا ضبط خواهد شد.
شخص حقوقي
همانطور که شرح داده شد ثبت علامت تجاری اجباری نمی باشد و فقط دولت می تواند برای یک علامت اجبار به ثبت را تعیین کند.در تبصره ی ماده ی یک قانون ثبت ،کالاهایی که ثبت علامت برای آنها اجباری نیست را معرفی کرده و ثبت علامت را برای کالاهای ذیل در تاریخ 3/2/28 هیئت وزیران الزامی دانسته است.
پس مطابق این ماده ، کالاهای دارویی و پزشکی و مواد غذایی که در آیین نامه ذکر شده است چه ساخت ایران باشد یا خارج و داخل کشور استفاده شود در بازار مصرف باید با اسم مختص به خود فروخته شود وعلامت تجاری یا صنعتی ثبت شده را دارا باشد و روی اتیکت آن موارد زیر گنجانده شود:
الف-نام تجاری و آدرس سازنده بهمراه نام کشور مبدا.
ب-شماره ثبت علامت در ایران.
مطابق ماده ی۲ آیین نامه ذکر شده،علامت ذکر شده پیش از اینکه کالاها به فروش برسند روی کالاهای خارجی الصاق شده باشند. بر طبق ماده ی 7 آیین نامه اتیکت قید شده در ماده ی ۱ باید به گونه ای چسباندا شود که قابل برداشتن و کنده شدن نباشد و اسم کشور مبدا آدرس سازنده علامت و شماره ثبت و از تاریخ اعلام شده از وزارت بهداری تاریخ اجازه ی فروش و شماره در ایران کاملا قابل خواندن باشد.امکان دارد موارد نوشته شده روی برچسب به زبان خارجی باشد و بکار گرفتن زبان فارسی به اختیار می باشد.
با توجه به آیین نامه ای که ذکر شد ،در سال 1342 وزارت اقتصاد آگهی ای را با نام(آگهی وزارت اقتصاد)در مورد انجام قوانین آیین نامه الصاق و ثبت اجباری علایم صنعتی روی کالاهای دارویی،خوراکی و آرایشی منتشر کرد. بر اساس این آگهی،تمامی داروهای اختصاصی مورد استعمال طبی یا دامپزشکی،مواد غذایی،آرد های مخصوص-چای های مختلف،کاکائو،شکلات،آب نبات،پنیر،مربا،ترشی،کره،روغن های مختلف،مشروبات الکلی و غیر الکلی ،آب های گاز داریا معدنی ،آبجو،شربت،آب میوه،لوازم آرایش و زیبایی که مستقیماً روی بدن انسان استفاده می شود مثل پماد، صابون،محلول،پودر، خمیر، ادکن و عطرها که از خارج از کشوروارد شود یا داخل ساخته شود می بایست علامت صنعتی یا تحاری روی آن ثبت شود تا به فروش برسد.
نام تجاری و آدرس سازنده کالا با ذکر کشو. مبدا و شماره ثبت علامت در ایران و شماره و تاریخ تاییدیه وزارت بهداری(در ارتباط با داروها) می بایست روی برچسب الصاق شده روی کالا قید شده باشد..در پایان این آگهی قید شده است از تاریخ انتشار این آگهی تمامی تولید کنندگان و وارد کنندگان کالاهای ذکر شده یک ماه فرصت دارند به ثبت و الصاق علامت مصوب شده در این آیین نامه اقدام کنند.چنانچه طی مدت مهلت داده شده که یک ماه می باشد علامت اجناس ثبت و الصاق نشده باشد چه در اختیار تولید کنتده باشد چه در اختیار فروشنده باشد(عمده فروش،مغازه دار،کسبه جزء)کالا توقیف خواهد شد و مطابق بند(ب)از ماده ی 249 مجازات عمومی تعقیب قانونی خواهد داشت.
مطابق ماده ی 47 قانون ثبت علائم تجاری مصوب سال 1386 ،چنانچه مقررات ثبت اجباری اسامی تجاری رعایت شود،این اسامی چنانچه به ثبت هم نرسند ،در برابرتخلفات اشخاص ثالث پشتیبانی می شوند.اگرچه وسیله ی افراد ثالث از اسم تجاری استفاده شود به شکل اسم تجاری یا علامت یا علامت جمعی یا سوءاستفاده ای که موجب فریب خوردن دیگر مردم شود قانونی نمی باشد.
متقاضیان محترم در صورتی که در هر کدام یک از مراحل ثبتی با هر سوال و موردی مواجه شدید می توانید با ایلیا در ارتباط باشید.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
برندسازی شخصی در واقع همان نام و نشانی می باشد که باعث شهرت می شود دراین مقاله به اصول برندسازی شخصی پرداخته می شود لطفا مطالعه نمایید
یک برند مناسب و جذاب می تواند در فروش هرچه بیشتر یک محصول ویژه یک شرکت و همچنین محصولات دیگر آن شرکت کمک شایانی نماید
مجزا کردن و یا به گونه ای که تفکیک سازی بین محصولات و یا خدمات را به گونه ای نشان دهد توسط یک علامت و یا برند امکان پذیر است در اداره ثبت مالکیت صنعتی جهت ثبت برند شرایطی نیز وجود دارد که باید رعایت شود
برای ثبت برند چه کاری باید انجام دهید درابتدا به توضیحات برند در این مقاله پرداخته می شود و نحوه آشنایی شما با مراحل ثبت برند را ذکر می کند لطفا مطالعه نمایید
در این مقاله به ثبت برند لبنیات پرداخته شده است برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله را بخوانید.
در جهت ثبت برند منتخب خود بهترین کار این است که اطلاعاتی در مورد برندهای ثبت شده در ایران داشته باشید سپس اقدام به ثبت برند خود نمایید با این کار می توانید از ثبت برندهای تکراری جلوگیری نمایید
برند یا علامت تجاری که در کشور ایران ثبت شده است از تاریخ تسلیم اظهارنامه مورد حمایت واقع می گردد و مدت اعتبار ثبت ده سال می باشد اما صاحب علامت قادر می باشد هر دو سال به دو سال درخواست تمدید ثبت علامت بنماید.
در دنیای امروز بیشتر از گذشته علامت تجاری و برند دربردارنده اهمیت می باشد. در این مقاله مطالب بیشتری در مورد اهمیت ثبت برند عنوان شده است مطالعه نمایید
برند یا نام تجاری یک نام عبارت یا طرح یا نماد یا هر ویژگی دیگر می باشد که تعیین کننده خدمات یا محصولی خاص می باشد که توسط آن از دیگر محصولات و خدمات مشابه نیز متمایز تر می شود .
بعد از اینکه مراحل ثبت رستوران و اخذ مجوزهای لازمه به پایان رسید باید برای آن نام و نشانی را در نظر گرفت که بتوانید از طریق آن مشتریان به آن اعتماد کرده وجهه شهرتی دست پیدا نمایند.
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد