ثبت برند مواد غذایی
باتوجه به نیاز مردم به محصولات غذایی و هم چنین تقاضای خرید بیشتر مردم از محصولات مواد غذایی ، تولید کنندگان و یا پخش کنندگان مواد غذایی بیشتر از هر صنعت و صنف دیگری رواج یافته است
علامت تجاری ابزاری می باشد که به تاجر یا تولید کننده جنس اجازه می دهد اجناس خود را از اجناس دیگران مشخص سازد.
ماده 1 قانون ثبت علایم تجاری و اختراعات مصوب 1 تیرماه 1310 ، علامت تجاری را به شرح ذیل تعریف می نماید :
علامت تجاری عبارت از هر قسم علامتی است اعم از نقش، تصویر،رقم،حرف،عبارت،مهر،لفاف و غیر آن که برای امتیاز و تشخیص محصول صنعتی ، تجاری یا کشاورزی اختیار می شود. این امکان وجود دارد که یک علامت تجاری به منظور تشخیص محصول جماعتی از زارعین یا ارباب صنعتی یا تجار و یا محصول یک شهر و یا یک ناحیه از مملکت اختیار گردد.
در کشور ایران به منظور نخستین بار در سال 1304 قانونی برای ثبت و حمایت علایم تجاری و صنعتی تصویب گردید که بعداَ در سال 1310 مورد تجدید نظر قرار گرفت. علاوه بر قانون ذکر شده و آیین نامه اجرایی آن، ماده 249 قانون مجازات عمومی نیز مواردی را برای حمایت علامت های تجاری ثبت شده پیش بینی نموده است.
مرجع ثبت علامت های تجاری و اختراعات ” اداره کل مالکیت صنعتی ” می باشد. بنابراین ثبت تمامی علامت های ذکر شده و اختراع ها تنها در همین اداره صورت می گیرد.
شایان ذکر است که به ثبت رسانیدن علامت تجاری و یا حتی دربرداشتن علامت تجاری از الزامات نمی باشد.
یعنی اشخاص این توانایی را دارند که به منظور کالا یا محصولی، علامتی اختیار کنند یا آن را بدون علامت خاصی، عرضه نمایند و اگر علامتی را برای کالا یا محصولی انتخاب کردند، مستلزم به ثبت آن نیستند و قادر می باشند آن را بدون ثبت ، مورد استفاده قرار دهند. بنابراین حق انحصاری علامت به منظور آن ها در صورتی ممکن و امکان پذیر می باشد که آن را به ثبت رسانیده باشند. بدین ترتیب ، اشخاصی که علامت تجاری مور استعمال خود را ثبت ننموده باشند به صورت قانونی قادر نمی باشند از استعمال اشخاص دیگر از این علامت جلوگیری نمایند و مانعی را ایجاد نمایند.
مدارک لازم به منظور ثبت علامت تجاری به شرح ذیل می باشد:
1.دو نسخه اظهارنامه علامت کامل گردد؛
2.مدارك اثبات کننده هویت درخواست کننده ارائه گردد ؛
الف) اشخاص حقیقی : رونوشت شناسنامه و رونوشت کارت ملی ارائه گردد.
ب) اشخاص حقوقی : آخرین روزنامه رسمی دلیل مدیریت و رونوشت شناسنامه و کارت ملی مالکان امضاء ارائه گردد.
3.مدارك نماينده قانونی: چنانچه درخواست به وسیله نماینده قانونی وکیل، دارنده یا دارندگان حق امضا برای اشخاص حقوقی و ... صورت می گیرد مدارک آن بایستی ضمیمه گردد.
10.4نمونه گرافیکی یا رونوشت یا تصویر از علامت مورد درخواست حداکثر دراندازه های10×10 سانتی متر ارائه گردد.
5.درصورت سه بعدی بودن بودن علامت ارائه علامت به صورت نمونه گرافیکی یا تصویر دوبعدی به نحوی که از شش زاویه متفاوت تهیه و درمجموع یک نمونه واحد را تشکیل دهند الزامی می باشد.
6.ارائه مدارک دال بر فعالیت در رشته مربوط به عنوان مثال جواز ابلاغیه تأسیس از صنایع یا پروانه بهره برداری صنایع یا پروانه ساخت وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی یا پروانه کسب و ...الزامی می باشد.
7.استفاده از حق تقدم: درصورتی که متقاضی یا متقاضیان ثبت بخواهند به استناد تقاضای ثبت یا ثبت خارج ازکشوراز مزایای حق تقدم (حداکثر6ماه) استعمال نمایند بایستی مدارک مربوط به حق تقدم را مصادف با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف 15روز از آن تاریخ تسلیم نمایند.
8.رونوشتی ازضوابط و شرایط استفاده از علامت جمعی و تاییدیه مقام صلاحیت دار ارائه گردد.
9.رسيدی که به پرداخت هزينه های قانونی مربوط می شود ارائه گردد.
مراحل ثبت علامت تجاری به چند مرحله تقسیم می گردد . پس از تکمیل مدارک ثبت علامت تجاری ، درخواست کننده نخست بایستی با ثبت اظهارنامه خویش ، درخواست ثبت نشان تجاری از اداره مالکیت صنعتی نماید . بعد از دریافت شماره اظهار نامه ثبت نشان تجاری که با سال شروع می شود و منحصر به فرد و پرونده می باشد پروسه آن در اداره ثبت علامت های تجاری آغاز می گردد. پس از واریز هزینه از طریق درگاه اینترنتی رمز اظهار نامه از طریق سامانه پیامکی به شماره تلفن همراه شما ارسال می گردد .
در صورت تایید و تصدیق کارشناس ، کارشناس مسئول و رئیس اداره ثبت برند اجازه ثبت آگهی نوبت اول صادر می گردد و قادر می باشید آن را در روزنامه رسمی قوه قضاییه چاپ و منتشر نمایید . هزینه های پرداختی در اداره روزنامه به صورت آنلاین است و نیازی به فیش واریزی در بانک ها نمی باشد . یک ماه بعد از چاپ و انتشار آگهی در روزنامه رسمی به اشخاص ثالث که در آن طبقه شغلی فعالیت می نمایند اجازه داده می شود که در صورت اعتراض آن را به اداره مالکیت صنعتی و مراجع قضایی و دادگاه ها اعلام نمایند. پس از مدت فوق الذکر در صورت عدم اعتراض اشخاص حقیقی و حقوقی ، اجازه درج آگهی دوم رسمی مالکیت صادر می شود و مالکیت ده ساله اعطا می گردد .
شایان ذکر است که شما متقاضیان محترم در صورت مواجهه شدن با هر سوال و یا مسئله ای می توانید با کارشناسان و مشاوران ما در ایلیا در ارتباط باشید.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
باتوجه به نیاز مردم به محصولات غذایی و هم چنین تقاضای خرید بیشتر مردم از محصولات مواد غذایی ، تولید کنندگان و یا پخش کنندگان مواد غذایی بیشتر از هر صنعت و صنف دیگری رواج یافته است
از ارکان اصلی و رونق کسب و کار دارا بودن برند می باشد . هر فعالیت تجاری می تواند برای خود یک برند انتخاب نماید توسط برند می تواند اعتبار و شهرت کسبی بدست آورد
در این مقاله به ثبت برند لبنیات پرداخته شده است برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله را بخوانید.
به هر نشان یا مشخصه ای که این توانایی را دارد تا میان کالاهای تولیدی یا خدمات ارائه شده به وسیله ی یک شخص/شرکت از کالاها یا خدمات دیگر شرکت ها با اشخاص وجه تمایزی ایجاد کند برند یا علامت تجاری می گویند.
در این مقاله توضیحاتی درباره ثبت برند مواد غذایی ارائه شده است برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله را بخوانید و اطلاعات لازم را کسب کنید.
در صورتی می تواند حق استعمال انحصاری یک علامت تجاری را به مالک آن داد که علامت تجاری خود را به ثبت رسانده باشد .
در جهت ثبت برند منتخب خود بهترین کار این است که اطلاعاتی در مورد برندهای ثبت شده در ایران داشته باشید سپس اقدام به ثبت برند خود نمایید با این کار می توانید از ثبت برندهای تکراری جلوگیری نمایید
چنانچه بخواهیم در مورد بازار و بازاریابی صحبت کنیم باید بگوییم که نام و نشان تجاری که برای فعالیت خود انتخاب می نماییم یکی از مبحث های مهمی است که باید به آن توجه ویژه نمایید
برندسازی شخصی در واقع همان نام و نشانی می باشد که باعث شهرت می شود دراین مقاله به اصول برندسازی شخصی پرداخته می شود لطفا مطالعه نمایید
مواد غذایی جز محصولاتی می باشد که اشخاص بایستی برای ثبت برند مواد غذایی مبادرت نمایند.
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد